Casa Unirea reînvie. În România vor fi construite 15 centre regionale pentru colectarea legumelor

1002
Florin Barbu, ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu a anunţat că, în acest an, va începe construirea primelor șase centre de colectare legume-fructe. În total, proiectul prevede să fie construite 15 în România. Social-democratul a adăugat că le-a prezentat, vineri, autorităţilor locale din județul Buzău un model tip de centru colectare legume fructe şi a făcut o deplasare pe teren pentru a vedea unde va fi amplasat acest centru.


„Fiecare centru va avea 3.000 mp, patru benzi de sortare şi spaţiu cu temperatură controlată, pentru a prelua, sorta şi pregăti pentru valorificare producţiile fermierilor”, a mai explicat Barbu.


„Proiectul Centrelor de Colectare legume – fructe intră în linie dreaptă! Astăzi, am prezentat autorităţilor locale din judeţul Buzău un model tip de centru colectare legume fructe şi am fost în teren pentru a vedea unde va fi amplasat acest centru”, a scris Florin Barbu, vineri pe Facebook.


Ministrul Agriculturii a adăugat că în acest an va începe construirea primelor şase centre, din cele 15 câte vor realizate în România, prin Casa Unirea.


„Fiecare centru va avea 3.000 mp, patru benzi se sortare şi spaţiu cu temperatură controlată, pentru a prelua, sorta şi pregăti pentru valorificare producţiile fermierilor. Este o promisiune făcută legumicultorilor şi pomicultorilor români, pe care o onorăm, pentru că scopul nostru comun este să producem hrană românească, sănătoasă şi gustoasă!”, a completat Barbu.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4092 secunde