Cât au cheltuit românii, vara aceasta, pe cărți și rochițe

187
Cât au cheltuit românii, vara aceasta, pe cărți și rochițe - cat-1441199732.jpg

Articole recomandate

Românii au cheltuit peste un milion de euro în perioada 15 iunie - 15 august 2015, pe produse din categoriile cărți și materiale didactice, fashion și turism, conform unei analize realizate de o companie de performance marketing, remisă AGERPRES.

Valoarea medie a coșului de cumpărături pentru categoriile cele mai populare în materie de vânzări online în vara acestui an a fost de aproximativ 100 de lei pentru cărți și materiale didactice, respectiv 140 de lei pentru fashion și 900 de lei pentru turism.

În perioada analizată, cea mai mare achiziție online din categoria cărți și materiale didactice s-a ridicat la aproximativ 3.500 de lei, în timp ce la categoria fashion, cea mai semnificativă achiziție înregistrată în vara lui 2015 este de aproximativ 3.300 de lei. În ceea ce privește turismul, cea mai mare sumă plătită online pentru achiziționarea unui bilet de avion este de aproximativ 10.000 de lei.

Cel mai căutat produs online în vara lui 2015 a fost reprezentat de rochii. Cumpărăturile online de rochii au crescut cu 60% față de perioada similară a anului trecut. În schimb, costumele de baie au fost în scădere cu 28% față de aceeași perioadă a anului 2014, ceea ce indică un trend de cumpărare care se îndreaptă spre offline pentru această categorie de produse.

Referitor la zilele preferate de români pentru cumpărături online în vara lui 2015, cărțile și materialele didactice s-au cumpărat cu preponderență în zilele de marți, în timp ce miercurea și lunea au fost favorabile cumpărăturilor din categoriile de fashion, respectiv turism.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6039 secunde