"Fabricat în România - Împreună pentru afacerea ta", ediția I

Excelentă oportunitate de promovare și dezvoltare pentru firmele constănțene

263
Excelentă oportunitate de promovare și dezvoltare pentru firmele constănțene - excelenta-1441199659.jpg
ROMEXPO, în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a României, organizează, în perioada 14-17 octombrie, la București, prima ediție "Fabricat în România - Împreună pentru afacerea ta".

Expoziția "Ambasador" de țară pentru România și Republica Moldova va prezenta investitorilor români și străini produse de calitate deosebită, recunoscute și apreciate atât pe plan națio-nal, cât și în Europa de Vest.

"Acest eveniment se adresează producătorilor autohtoni, din România și din Republica Moldova, iar tematica «Fabricat în România» cuprinde domenii ca: auto, echipamente și accesorii auto-moto, mobilă, produse de feronerie, produse alimentare, textile, electronice, prelucrarea lemnului, medicină, materiale de construcții, cosmetice, ambalaje, software și turism.

Prin participarea la acest eveniment, firmele expozante vor avea ocazia să stabilească noi contacte de afaceri, să afle noi direcții în care își pot dezvolta afacerea, să se informeze asupra tendințelor actuale și să-și prezinte produsele direct publicului interesat", a declarat Lucia Calenici, șef Birou Comunicare în cadrul Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța.

"Fabricat în România - Împreună pentru afacerea ta" oferă oportunitatea expozanților de dezvoltare a afacerilor prin:

l vânzarea produselor/serviciilor și semnarea de noi contracte l stabilirea de noi contacte de afaceri l lansarea de noi produse sau servicii l studierea impactului produselor și serviciilor la contactul direct cu piața l studierea concurenței l interacțiunea cu reprezentanți ai asociațiilor, patronatelor și autorităților publice l realizarea de studii de piață în contact direct cu clienții reprezentați de persoane fizice și juridice l recrutarea de noi distribuitori l promovarea imaginii proprii în rândul publicului țintă.

v v v

Firmele membre ale Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța beneficiază, pe baza prezentării unei adeverințe de membru CCINA, de o reducere de 20% la chiria spațiului contractat. Adeverința de membru se obține de la CCINA Constanța,  Bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 185A.

Pentru a beneficia de reducere, firmele constănțene nemembre se pot înscrie ca membru la CCINA Constanța.

Mai multe informații legate de participarea la acest târg puteți afla la telefoanele 0725.308.583, 0241.619.854 sau trimițând mail la adresa [email protected]

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7108 secunde