Câți clienți ai Volksbank au acceptat conversia creditelor în franci

154
Câți clienți ai Volksbank au acceptat conversia creditelor în franci - volksbank-1440512518.jpg

Articole recomandate

Un număr de 14.712 (83,12%) din-tre clienții eligibili ai Volksbank România (VBRO) cu împrumuturi în franci elvețieni au acceptat oferta de conversie propusă de VBRO și de Banca Transilvania, iar 95,90% dintre aceștia au ales leul ca monedă de conversie, informează, marți, Banca Transilvania, într-un comunicat remis Agerpres.

Oferta de conversie, desfășurată pe parcursul a trei luni, a constat în aplicarea unei reduceri de 22,5% pentru cei care au convertit creditele VBRO din CHF în lei sau în euro, la soldul creditului curent rezultat ca urmare a diminuării cu comisionul de risc/ad-ministrare plătit efectiv și nerecuperat de clienți până la data conversiei.

"Mulțumim clienților Volksbank România pentru încredere, ne dorim ca această ofertă să fie începutul unei colaborări pozitive, pe termen lung. De asemenea, mulțumim echipei mixte Volksbank România - Banca Transilvania, pentru cele peste 240.000 de ore dedicate colaborării cu clienții VBRO, pe parcursul campaniei. Aprecierea noastră se îndreaptă, de asemenea, către Uniunea Notarilor Publici și notarilor implicați, pentru răbdarea și ajutorul acordat în implementarea acestui proiect de responsabilitate socială", a declarat Õmer Tetik, directorul general al Băncii Transilvania.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 07 Octombrie 2014
Stire din Economie : O nouă facilitate pentru exportatori
Pagina a fost generata in 0.2784 secunde