CCINA Constanţa, reprezentant al comunităţii de afaceri la cea de-a doua ediţie a Key Leader Engagement

51963
CCINA Constanţa, reprezentant al comunităţii de afaceri la cea de-a doua ediţie a Key Leader Engagement - 11-1690805750.jpg

Articole de la același autor

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa a participat, în calitate de viitor partener şi reprezentant al comunităţii de afaceri, la cea de-a doua ediţie a Key Leader Engagement, organizată de Garnizoana Americană de la baza Mihail Kogălniceanu.

„Discuţiile au reprezentat o modalitate de a împărtăşi cunoştinţele, perspectivele diferite şi ideile inovative, astfel încât să facilităm viitoare parteneriate între garnizoana americană şi afacerile din judeţ”, au precizat reprezentanţii CCINA Constanţa.

XXX

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa organizează, în perioada 31 iulie - 21 august, la sediul din bd. Al. Lăpuşneanu, cursul de specializare dedicat inspectorilor în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă.

Cursul este autorizat în condiţiile OG 129/2000 republicată, iar certificatul de absolvire, însoţit de suplimentul descriptiv care atestă competenţele dobândite, este recunoscut la nivel naţional şi internaţional dacă este tradus şi apostilat.

„Durata cursului este de 80 de ore, lector fiind inspectorul şef al ITM Constanţa, Marian Becheanu.

Condiţii de acces: învăţământ liceal cu sau fără diplomă de bacalaureat - studii în învăţământ liceal filiera teoretică, în profil real sau filiera tehnologică în profil tehnic”, au transmis reprezentanţii CCINA Constanţa.

Informaţii şi înscrieri, la telefon 0241.619.854, tasta 3; mobil: 0725.308.745; e-mail: [email protected]

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5366 secunde