Pentru combaterea epidemiei de coronavirus

Celco Grup pune la dispoziția unităților medicale constănțene suma de 200.000 de euro

10390
Celco Grup pune la dispoziția unităților medicale constănțene suma de 200.000 de euro - celcogruppuneladispozitiaunitati-1584632505.jpg

Articole de la același autor

Cunoscutul Celco Grup, ale cărui companii activează în industria materialelor de construcții, industria portuară, turism și sectorul imobiliar, se numără printre puținele entități economice din țara noastră a căror filozofie și practică organizațională are la bază responsabilitatea socială.

De-a lungul anilor, s-a implicat cu consecvență în numeroase acțiuni sociale și de mediu și a realizat investiții în interesul comunității, printre care: dotarea Spitalului Județean Constanța cu un aparat de radiologie digitalizat pentru copii, patru dializoare ultramoderne, masă de operație pentru pediatrie, patru ecografe mobile etc.

Iată că și acum, când țara este amenințată de extinderea epidemiei de coronavirus, Celco Grup vine în sprijinul sistemului sanitar.

"Vom pune la dispoziția unităților medicale din județul Constanța suma de 200.000 de euro, pentru achiziționarea echipamentelor și materialelor de primă urgență. Deja s-au achiziționat 2.000 de teste rapide pentru COVID 19 și s-au cerut oferte pentru achiziționarea ventilatoarelor de la General Electric Germania și a combinezoanelor speciale de protecție pentru cadrele medicale", a declarat, pentru cotidianul "Cuget Liber", omul de afaceri Niculae Dușu, președintele Celco Grup. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3806 secunde