Cîțu: Românii vor plăti o singură contribuție de asigurări sociale de sănătate

296
Cîțu: Românii vor plăti o singură contribuție de asigurări sociale de sănătate - citu-1700582335.jpg
”Românii vor plăti o singură contribuție de asigurări sociale de sănătate”, a anunțat fostul premier Florin Cîțu, pe contul său de Facebook.


El a transmis că a depus un proiect de lege care să elimine actuala situație în care românii plătesc această contribuție din toate sursele de venit.


”Am depus un proiect de lege prin care elimin abuzul pe care îl face statul român astăzi. Românii sunt obligați să plătească contribuția pentru sănătate din toate sursele de venit. O mizerie socialistă care confirmă falimentul statului român luat prizonier de socialiști.


Contribuabilul nu obține, în schimbul acestor contribuții, din partea sistemului public de sănătate o contraprestație sub forma unor servicii de sănătate superioare, un pachet de servicii medicale superior altor contribuabili, asigurați sau co-asigurați, în temeiul legii.


Pentru a elimina această aberație socialistă, propunerea legislativă are în vedere următoarea modificare:
Contribuabilii din România să aibă obligația de a plăti contribuții de asigurări de sănătate pentru o singură sursă de venit, pentru care contribuția de asigurări sociale de sănătate are valoarea lunară cea mai mare” a transmis Cîțu.


Măsura ar putea să modifice Codul Fiscal.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3782 secunde