CNAIR: Aplicaţia mobilă Aircash nu este autorizată pentru încasarea rovinietei

328
CNAIR: Aplicaţia mobilă Aircash nu este autorizată pentru încasarea rovinietei - 1-1686649285.jpg
CNAIR a transmis, marţi, 13 iunie, un comunicat prin intermediul căruia îi avertizează pe utilizatorii reţelei de drumuri naţionale şi autostrăzi din România că aplicaţia mobilă Aircash nu este autorizată pentru încasarea tarifului de utilizare (rovinietă).

„Rugăm utilizatorii să achite rovinieta doar pe portalul deţinut de către CNAIR, disponibil la adresa www.erovinieta.ro, sau la distribuitorii autorizaţi, ale căror puncte de distribuţie/portaluri web autorizate se regăsesc pe site-ul oficial al companiei, la adresa www.cnadnr.ro/ro/puncte-de-distributie.

CNAIR nu îşi asumă nicio responsabilitate cu privire la accesarea de către utilizatori, în vederea achitării rovinietei, a unor portaluri web/aplicaţii mobile neautorizate”, se arată în comunicat de presă al companiei.

În plus, la achiziţionarea unei roviniete prin intermediul aplicaţiei Aircash, utilizatorii achită costuri suplimentare faţă de preţul real al unei roviniete. De exemplu, pentru o rovinietă cu valabilitate de şapte zile pentru un autoturism, pe portalurile web autorizate de către CNAIR un utilizator achită echivalentul a trei euro, reprezentând tariful stabilit de legislaţia în vigoare, iar prin aplicaţia Aircash, suma achitată este de cinci euro, din care doi euro reprezintă taxa Vignette Online Identification. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4313 secunde