CNAIR va comunica public momentul şi perioada în care achitarea taxei de pod de la Feteşti va fi suspendată

368
CNAIR va comunica public momentul şi perioada în care achitarea taxei de pod de la Feteşti va fi suspendată - 1-1683797107.jpg

Articole de la același autor

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) va comunica public momentul şi perioada în care achitarea taxei de pod de la Feteşti va fi suspendată.

„În prezent, taxa de pod la Feteşti este obligatorie, având în vedere faptul că pentru suspendarea achitării acesteia sunt necesare anumite demersuri juridice. Astfel, până la suspendarea efectivă a taxei de trecere a podurilor dunărene, cei care le tranzitează trebuie să achite această taxă, în caz contrar fiind emis PVC (Proces Verbal de contravenţie)”, se arată într-un comunicat de presă transmis, joi, 11 mai, de CNAIR.

Compania a venit cu această precizare după ce ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a solicitat suspendarea plăţii tarifului pentru tranzitarea podului peste braţul Borcea pe perioada efectuării lucrărilor de reparaţii, în condiţiile în care repararea deteriorărilor extinse ale podului se va suprapune pe perioada sezonului estival. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4527 secunde