CNAIR are director nou. Cristian Pistol numit pe patru ani

289
CNAIR are director nou. Cristian Pistol numit pe patru ani - cristianpistolinfrapress-1689176240.jpg

Articole de la același autor

Consiliul de Administraţie al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) l-a desemnat în funcţia de director general al companiei pe Cristian Pistol pentru o perioadă de patru ani, începând cu data de 19 iulie 2023, transmite Agerpres.


Consiliul de Administraţie al CNAIR s-a întrunit marţi, 11.07.2023.


„Desemnarea în funcţia de director general la CNAIR pentru o perioadă de 4 ani mă onorează, dar mă şi responsabilizează suplimentar în acelaşi timp. CNAIR este obligată să continue obiectivele de infrastructură rutieră majoră de care depinde dezvoltarea economică a României în următorii ani. Coridoarele pan-europene care tranzitează România, dar şi celelalte proiecte care ne conectează la infrastructura rutieră europeană sunt priorităţi ale mandatului meu.


Pe măsură ce acestea vor fi date în circulaţie, forţa economică şi strategică a României va creşte.


Unul dintre cele mai recente exemple este podul suspendat de la Brăila, care va contribui exponenţial la progresul afacerilor din zona de sud-est a României şi, implicit, la crearea de noi locuri de muncă, fie şi pentru că traversarea Dunării între judeţele Tulcea şi Brăila care înainte dura aproape 1 oră durează de acum aproximativ 5 minute. Iar acesta este doar unul din exemplele de succes care în următorii ani trebuie să devină normalitate”, a declarat, Cristian Pistol.


Cristian Ovidiu Cătălin Pistol se află la conducerea companiei de drumuri din septembrie 2021, când a înlocuit-o pe Mariana Ioniţă. Anterior, el a ocupat funcţia de consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului Florin Cîţu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7701 secunde