Colecție de cadouri exclusiviste de Crăciun de la gourmetgift.ro și pentrucadouri.ro

1212
4
De la începutul lunii noiembrie, magazinele online de cadouri www.gourmetgift.ro și www.pentrucadouri.ro au diversificat gama de produse destinate sezonului sărbătorilor de iarnă 2011 - 2012. Astfel, clienții din România beneficiază de o gamă extinsă de cadouri de Crăciun și coșuri cadou de Crăciun. Cu această ocazie a fost lansat și un catalog care oferă potențialilor clienți posibilitatea de a vizualiza o selecție din colecția de Cadouri de Crăciun 2011.

Varietatea produselor din ofertă acoperă o paletă largă de nevoi, segmentate pe următoarele categorii: Coșuri cadou Vip, Coșuri cadou Gourmet, Coșuri cadou pentru bărbați, Coșuri cadou pentru femei, Cadouri Exclusiviste, Cadouri aniversare și Cadouri pentru copii.

Una dintre inițiativele exclusive ale reprezentanților magazinului online de cadouri www.gourmetgift.ro este să ofere servicii complet personalizabile, construite pe nevoia fiecărui client în parte. Astfel, colaboratorii vor putea alege metoda de ambalare, timpul de livrare și adresa fiecărui beneficiar în parte.

Toți clienții corporate beneficiază de serviciul "personal engraving" ce permite, la cerere, gravarea siglei companiei pe fiecare cadou oferit. De asemenea, ei pot beneficia de gama exclusivă de produse Jan Hedh & Maria Escalante, o selecție de ciocolată, bomboane, tablete, dulcețuri, müsli etc, în cele mai inedite combinații și cu ingrediente 100% naturale.

"Cu astfel de servicii și produse, segmentul de cadouri online devine o piață accesibilă fiecărei companii ce dorește să ofere colaboratorilor, partenerilor de afaceri și angajaților o experiență unică și un Cadou de Crăciun 100% exclusivist", au precizat reprezentanții acestor magazine online.

***

Haute Cuisine SRL România, cu sediu administrativ în Constanța deține magazinele online de cadouri www.gourmetgift.ro și www.pentrucadouri.ro prin intermediul căruia comercializează la nivel național coșuri cadou Gourmet, cadouri exclusiviste, cadouri corporate, coșuri cadou pentru Crăciun, coșuri cadou pentru Paște, coșuri cadou pentru bărbați, cadouri pentru femei.

Pentru mai multe detalii puteți vizita cele două site-uri.

Comentează știrea

sustinatorul numarul 1
16 noiembrie 2011
super marfa

super misto ideea, tineti-o tot asa ca-mi place :)

bicatrans srl
16 noiembrie 2011
interesant

frumoasa initiativa, nu aveam idee ca exista si in constanta astfel de servicii. voi apela la ele cu siguranta Cristi B

hermes birkin replica quality
20 noiembrie 2013
hermes birkin replica quality

replicas de bolsas famosas hermes Stiri Economie : Colecție de cadouri exclusiviste de Crăciun de la gourmetgift.ro și pentrucadouri.ro | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online hermes birkin replica quality http://www.inbestkorea.com/hermes-replica-bags-hong-kong.html

Egoodies
15 octombrie 2017
cadouri deosebite de craciun

in preajma sarbatorilor va oferim seectie de cadouri corporate pentru Craciun, din cadrul http://www.egoodies.ro/

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 16 Noiembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Postul Crăciunului - credință sau lux?
Marţi, 28 Decembrie 2010
Stire din Cetățenești : "Păcat că stomacul n-are dinți!"
Pagina a fost generata in 0.1866 secunde