Comerțul online, verificat de ANAF

149
Comerțul online, verificat de ANAF - fb1a9368640x400-1681217092.jpg

Articole de la același autor

Șeful Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), Lucian Heiuș a precizat marți, într-o conferință de presă că, vor fi verificați cei cu comerțul online care au avut vânzări în 2022 de peste 100.000 de euro, și nu pe cei care îşi vând din casă bicicleta copilului, schiurile care au rămas mici sau clăparii.


Întrebat dacă vor începe verificări şi în rândul gospodinelor care comercializează cozonaci şi alte produse specifice sărbătorilor de Paște, preşedintele ANAF a subliniat că românii nu ar trebui să cumpere astfel de produse de la persoane fizice neautorizate, informează Agerpres.


"O gospodină care vrea să vândă prăjituri sau cozonaci prin online, nefiind autorizată, este ilegal ce face, pentru că poţi să atentezi la sănătatea oamenilor, nu este legal şi toţi consumatorii ar trebui să cumpere din magazinele organizate. Ştiu că este o practică", a adăugat Lucian Heiuş.


El a precizat că nu recomandă românilor să cumpere de la persoane fizice care fac reclame pe Facebook şi care nu sunt autorizate şi nu au laboratoare, nu au bucătării care să respecte minime condiţii de igienă stabilite de legislaţia din România. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3312 secunde