Fiscalitate. 25 mai 2023, termen pentru depunerea declaraţiei unice

753
Fiscalitate. 25 mai 2023, termen pentru depunerea declaraţiei unice - 1-1679558030.jpg

Articole de la același autor

Termenul pentru depunerea declaraţiei unice (DU) privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice (formular 212) este 25 mai 2023.

„Recomandăm ca declaraţia unică să fie depusă prin mijloace electronice de transmitere la distanţă, respectiv prin intermediul serviciului Spaţiul Privat Virtual (SPV), sau pe site-ul e-guvernare.ro, cu semnătură electronică calificată”, se arată într-un comunicat transmis de Serviciul comunicare, relaţii publice şi mass-media al ANAF.

Pentru completarea şi depunerea declaraţiei unice, contribuabilii pot solicita sprijin apelând Serviciul central de asistenţă telefonică a contribuabililor Call-center, la numărul de telefon 031.403.91.60, sau prin e-mail, accesând formularul de contact disponibil pe portalul anaf.ro/asistpublic şi în serviciul Spaţiul Privat Virtual.

În plus, pe pagina de Facebook a ANAF şi pe canalul de Youtube, vor fi publicate materiale video referitoare la descărcarea, completarea şi depunerea declaraţiei.

De asemenea, în lunile aprilie şi mai, ANAF va organiza seminarii web în cadrul cărora se vor prezenta completarea şi depunerea declaraţiei unice (212) pentru categoriile de venituri pentru care exista obligaţia depunerii. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4191 secunde