Comunitatea shipping-ului românesc, invitată să celebreze Ziua Maritimă Europeană

172
Comunitatea shipping-ului românesc, invitată să celebreze Ziua Maritimă Europeană - comunitatea-1486569180.jpg

Articole de la același autor

Ziua Maritimă Europeană este celebrată în fiecare an, pe data de 20 mai. Sărbătoarea este a întregii comunități maritime: armatori, firme de agenturare și crewing, de pilotaj și remorcaj, companii de operare portuară, de administrare a porturilor, instituții de învățământ marinăresc, sindicate ale navigatorilor și lucrătorilor portuari, autorități.


La nivelul Uniunii Europene, evenimentul este un prilej de dezbatere a problemelor cu care se confruntă industriile mării, de a prezenta cele mai bune practici din domeniu și a face schimb de experiență. În unele state, manifestările dedicate acestei zile se întind pe o perioadă mai lungă. 


În țara noastră, în 2015 și 2016, Ziua Maritimă Europeană a fost marcată, prin diverse acțiuni la bordul navelor sosite în porturile maritime, în folosul echipajelor, mesaje adresate navigatorilor și întregii comunități maritime, conferințe de presă, realizate de Sindicatul Liber al Navigatorilor și Inspectoratul ITF România. 


Pentru a celebra Ziua Maritimă Europeană din 2017, SLN lansează invitația către întreaga comunitate maritimă din România să organizeze acțiuni care să pună în evidență rolul industriei shipping-ului, problemele și viitorul lui, importanța sa pentru economia națională și societate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 04 Februarie 2017
Stire din Economie : Incidente și accidente pe mări și oceane
Pagina a fost generata in 0.3687 secunde