Constănţenii, invitaţi la Pavilionul Expoziţional. Se deschide Salonul de Dotări Hoteliere

3576
Constănţenii, invitaţi la Pavilionul Expoziţional. Se deschide Salonul de Dotări Hoteliere - 1-1679400342.jpg

Articole de la același autor

Industria HoReCa se prezintă! După o pauză de doi ani, provocată de pandemia Covid-19, Salonul de Dotări Hoteliere, Mobilier, Alimentaţie Publică şi Oferte Turistice revine, în perioada 23-26 martie, la Pavilionul Expoziţional Mamaia.

Salonul este organizat de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa, iar vizitatorii sunt aşteptaţi începând de joi, 23 martie, şi până sâmbătă, 25 martie, în interval orar 10.00 - 18.00, dar şi duminică, 26 martie, în intervalul orar 10.00 - 15.00.

„Evenimentul se adresează atât deţinătorilor/managerilor de proprietăţi hoteliere şi de alimentaţie de pe malul Mării Negre, interesaţi în dotarea sau reamenajarea unităţilor respective, companiilor de turism, cât şi vizitatorilor din sectorul HoReCa, dornici să realizeze noi parteneriate sau să le consolideze pe cele existente cu producătorii/distribuitorii de echipamente, accesorii şi facilităţi de catering şi cazare, designeri şi producători de mobile etc.

Manifestarea oferă, concomitent, spaţiu de interacţiune cu publicul larg, interesat de sectorul turistic şi de ofertele turistice prezente în cadrul evenimentului”, au transmis reprezentanţii CCINA Constanţa.

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, în calitate de organizator, reuneşte nume sonore de importanţi producători şi importatori de produse profesionale de tip HoReCa, atât din România, cât şi din alte ţări, fiind asigurat mediul ideal de expunere a produselor şi de realizare demonstrativă a serviciilor oferite.

XXX

Următorul eveniment organizat de CCINA Constanţa va avea loc, pe 1 şi 2 aprilie, la City Park Mall: Târgul de Nunţi. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.8302 secunde