Consultarea publică a mediului de afaceri din județul Constanța

227
Consultarea publică a mediului de afaceri din județul Constanța - consultareapublicaamediuluideafa-1579640041.jpg

Articole de la același autor

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța inițiază consultarea companiilor constănțene cu privire la problemele specifice cu care se confruntă mediul de afaceri din județ. 


Astfel, agenții economici constănțeni, indiferent dacă sunt sau nu membri ai CCINA, au posibilitatea să își exprime opiniile în ceea ce privește problemele cu care se confruntă în derularea activității lor. Vor fi deosebit de utile soluțiile propuse de companii, astfel ca problemele cu care acestea se confruntă să poată fi rezolvate, prin acțiunea autorităților publice naționale și locale, după caz. 


Observațiile și propunerile companiilor se primesc la adresa [email protected]. Termenul limită de transmitere este 27 ianuarie 2020. 


Consultarea publică este realizată la inițiativa sistemului cameral și a Camerei de Comerț și Industrie a României. Camerele de comerț teritoriale vor transmite răspunsurile companiilor către Camera de Comerț și Industrie a României, iar acesta va realiza o sinteză a problematicilor identificate de instituțiile camerale și companii.


Sinteza va fi înaintată decidenților politici, care au pârghiile necesare pentru asigurarea unui climat de afaceri echitabil, predictibil și transparent, în vederea creșterii competitivității companiilor, la nivel local și național. 


XXX 
CCINA Constanța este o organizație autonomă neguvernamentală, de utilitate publică, apolitică, care reprezintă, apără și susține interesele membrilor săi și ale comunității de afaceri, în raport cu autoritățile publice și cu organismele din țară și din străinătate. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5022 secunde