Control al Curții de Conturi la Autoritatea Navală Română

1043
6
Anul 2013 a început cu emoții pentru Autoritatea Navală Română. O echipă de inspectori ai Curții de Conturi a României a "acostat" la sediul din portul Constanța și a început să-i ia contabilitatea la bani mărunți. De ce au venit și ce caută inspectorii CCR? Este vorba de un control la sesizare sau de unul periodic? Răspunsul la aceste întrebări urmează să-l aflăm în curând. Vom reveni.

Comentează știrea

Angajați Anr
10 ianuarie 2013
Control

Era si cazul sa vina, prea mult jaf s-a facut si nimeni nu s- a sesizat încă, o grămadă de licitații trucate si achiziții la supra preț ,concludenta ar fi achiziția ultimelor etaje din clădirea Anr , iar ultima magarie a fost modificarea contractului colectiv de munca ilegala si majorarea salariilor la vârful Anr ,acordarea de prime si sporuri pentru directorii de direcții si șefii de servicii, speram ca cei vinovați sa plătească , ne- am saturat de toate hotiile,asteptam cu interes sa se facă dreptate, mulțumim!

Portari
10 ianuarie 2013
Anr

Poate acum aflam ce a vrut sa spună dl Sagau cu cei 8,6 mil de euro cheltuiți nejustificat si se face dreptate

Redactor
10 ianuarie 2013
Control

Nu sunteti normali ! Controale ale Curtii au loc periodic, conform unor programari ale lor, la toate institutiile publice. Ce tot scrieti ineptii in presa ?

Pentru redactor
10 ianuarie 2013
Control

Draga redactor, din cunostintele noastre nu a trecut prea mult de când curtea de conturi a fost in control la Anr , deci acum nu credem ca e ceva programat,mai degrabă s- au sesizat din oficiu sau la reclamația unor persoane care stiau de jaful si neregulile infaptuite de persoane din conducerea Anr , gen dir gen si dir economic, speram sa fie un control corect si obiectiv care sa scoată la lumina adevarul si sa limisteasca spiritele, cu ocazia asta se pot dovedi vinovații sau nevinovatii in cheltuirea frauduloasă a banilor instituției, asteptam cu interes rezultatul verificările, mulțumim!

ionescu
10 ianuarie 2013
angajari rezultate concurs

afisati rezultatele la concurs angajari pe sait!Ce aveti de ascuns?

Angajați
11 ianuarie 2013
Control

Asa cum banuiam controlul e cu ținta directa , majorarea salariilor nelegale si numai celor agreati de conducere,speram ca si alte nereguli sa iasă la iveală si cei responsabili sa plătească, domnule ministru trimiteri si corpul de control ca aici aveți multe de scos la iveală si mai disponibilizarea din șefii care sunt cu mâinile pana la umăr in banii instituției

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3214 secunde