Coreea de Sud și-a adjudecat 41% din piața construcțiilor de nave

475
1
Coreea de Sud și-a adjudecat 41% din piața construcțiilor de nave - coreeadesud-1428592198.jpg

Articole de la același autor

Constructorii de nave din Coreea de Sud domină piața. În primul trimestru al anului 2015, ei s-au clasat pe primul loc în topul comenzilor noi, fiind urmați de companiile japoneze și chineze, arată un studiu de piață realizat de Clarkson Research Services.

Coreea de Sud a obținut comenzi noi în valoare totală de 2.310.000 tone brute compensate, respectiv o cotă de 41% din piața mondială. Constructori de nave japonezi și-au adjudecat comenzi însumând 1.620.000 tone brute compensate, cu o pondere de 28,9% în piață, iar cei din China, comenzi de 1,35 milioane tone brute compensate, cu o cotă de 24%. 

Comentează știrea

rodica
12 aprilie 2015
oferta de lucru pentru voi se afla aici!

Stop! Oferta de lucru pentru voi se afla aici! Veti gasi mereu oferta noastra! Opriti-va acum si incepeti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6176 secunde