Cum să te califici gratuit în meseria de lucrător în izolații

393
Cum să te califici gratuit în meseria de lucrător în izolații - muncitor-1329055909.jpg
De la începutul lunii martie, constănțenii se pot califica gratuit în meseria de lucrător în izolații datorită unui proiect pe fonduri europene nerambursabile, implementat de Patronatul Întreprinderilor Mici și Mijlocii Constanța.

"Cursul de calificare «Lucrător în izolații» corespunde cerințelor actuale de pe piața muncii, lectorii noștri au experiență în domeniu, aptitudini pedagogice și acordă atenția necesară fiecărui cursant în parte, iar tematica dezbătută la curs este în conformitate cu standardul de formare profesională", precizea-ză reprezentanții PIMM Constanța.

Cursul se desfășoară în perioa-da 5 martie - 18 mai 2012, dar și în intervalele 3 septembrie - 9 noiembrie 2012 și 1 aprilie - 7 iunie 2013.

La sfârșitul cursului, există o perioadă de pregătire a cursanților pentru examenele de absolvire, urmată de examinarea propriu-zisă. Examenul va con-sta în două probe: cea teoretică (proba scrisă) și cea practică. După examenele de absolvire participan-ții vor primi cer-tificarea compe-tențelor dobândite în baza Certificatelor acordate de CNFPA (recunos-cute de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației).

Pentru a se înscrie constănțenii au nevoie de o copie a cărții de identitate, a certificatului de naștere și a celui de căsătorie, pentru persoanele care și-au schimbat numele. Nu trebuie să lipsească nici copia ultimei diplome de studii, adeverința de la angajator și adeverința medicală.

Important, cursul se adresează persoanelor care au calitatea de angajat. Proiectul în sine este adresat salariaților din orice domeniu, care vor să obțină diplome pentru meserii cerute pe piața muncii în domeniul construcțiilor.

Potrivit reprezentanților PIMM Constanța, sunt acceptați la curs și constănțenii cu ciclul gimnazial incomplet. Înscrierile se pot face până pe 4 martie 2012, la sediul Patronatului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5073 secunde