Curs de formare auditori interni ai sistemului de management integrat

783
Curs de formare auditori interni ai sistemului  de management integrat - ccinasediu00252-1326206329.jpg
În sala de conferințe a Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA) se desfășoară la începutul lunii februarie, pe parcursul a patru zile, un curs de formare auditori interni ai sistemului de management integrat (calitate - mediu - sănătate și securitate ocupațională). Acesta începe pe 7 februarie, la ora 9.00.

Potrivit reprezentanților CCINA, cursul urmărește înțelegerea cerințelor fiecăruia dintre cele trei standarde de referință ISO9001, ISO140001 și OHSAS 180001, luate în considerare la implementarea sistemului de ma-nagement integrat, din perspectiva celor care evaluează sistemul, dar și cunoașterea și înțelegerea terminologiei specifice auditului sistemelor de management și cunoașterea principiilor și obiectivelor auditului și a tehnicilor utilizate în procesul de audit.

Tariful pentru participarea la acest curs este de 420 de euro/persoană, respectiv 405 euro/persoană pentru membrii CCINA.

Pe baza rezultatelor evaluării se vor emite pentru fiecare participant câte trei certificate de auditori, pentru calitate, mediu, sănătate și securitate ocupațională, emise în limba română de TUV Nord România. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5242 secunde