DATORI vânduți / Românii au restanțe colosale la bănci

709
1

Cu veniturile subțiate de Sărbători, românii nu s-au grăbit în ianuarie spre bănci pentru a-și achita ratele. Astfel, restanțele la credite s-au majorat în prima lună din an cu circa un miliard de lei comparativ cu luna decembrie a anului trecut.

22,3 miliarde de lei - la atât se ridicau restanțele la credite acumulate atât de firme, cât și de populație luna trecută, potrivit datelor BNR. Cele mai mari restanțe s-au înregistrat la creditele în valută, potrivit Realitatea TV.
 
Românii nu au achitat, în ianuarie, rate care se ridică la 12,9 miliarde de lei. Valoarea acestor restanțe este cu 7,2% mai mare decât în decembrie 2011.

În ceea ce privește restanțele la creditele în lei, acestea au crescut cu 1,2 procente, în ianuarie, comparativ cu ultima lună a anului trecut. Valoarea acestora a ajuns, astfel, la 9,4 miliarde de lei.


 



Comentează știrea

admirator
26 februarie 2012
atita timp

cit nu sunt executari silite... nici in pusca nu ne doare! Iar executarea silita inseamna vinzarea la primul venit, chiar si cu 1 leu! N-o sa vedeti asa ceva la noi...........

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 01 Februarie 2012
Stire din Eveniment : Mangalia în FALIMENT
Pagina a fost generata in 0.3667 secunde