Echipa Șantierului Naval Constanța a obținut încă un titlu de campioană în industria metalului

1042
2
Echipa Șantierului Naval Constanța a obținut încă un titlu de campioană în industria metalului - snc-1448393601.jpg

Articole de la același autor

• Ea a câștigat locul I la Concursul național de sănătate și securitate în muncă 2015


În perioada 18 - 21 noiembrie 2015, stațiu-nea Băile Govora a găzduit faza națională a Concursului de sănătate și securitate în muncă, cea mai amplă competiție profesională organizată de Federația Sindicatelor Libere Independente "Metal" (care cuprinde departa-mentele naval, auto, metal și aero).


La startul competiției s-au aliniat echipele a 15 organizații sindicale din tot atâtea companii. A fost o competiție dificilă și aprig disputată, concurenții fiind supuși unui test cu zeci de întrebări referitoare la normele generale de sănătate și securitate în muncă și la cele de prevenire și stingere a incendiilor. 


La final, echipa Șantierului Naval Constanța s-a clasat pe locul I, obținând punctajul maxim (80 de puncte). Din echipa de aur fac parte: Mihai Ciobănașu (sector docuri), Mihai Neagu (sector corp-montaj) și Levent Amet (sector QA/QC). Concurenții au fost însoțiți de Pavel Ursu - inspector SSM, Marian Cocor - șef comisie SSM din cadrul consiliului Sin-dicatului Liber Navalistul și Costel Constantin - prim-vicepreședintele sindicatului.


"Atât participarea, cât și clasarea pe locul I a delegației SNC, nu ar fi fost posibile fără sprijinul acționarului majoritar al societății - dl. Gheorghe Bosînceanu - și al conducerii societății, atât în susținerea concursului, cât și în pregătirea concurenților. Pe această cale, mulțumim tuturor celor ce au fost alături de noi și sperăm ca, în 2016, să ne pregătim la fel de bine și să ne menținem locul pe podium" - a declarat, pentru cotidianul "Cuget Liber", Dede Perodin - președintele sindicatului. 


Echipele Șantierului Naval Constanța au mai câștigat locul I în anii 2007 și 2012.


Comentează știrea

Ionescu
25 noiembrie 2015
laude fara merit

Ce cauta Popescu in poza aia!!!!!

Cosmin
25 noiembrie 2015
Cum se fac bani!

Cum se fac bani! In secolul 21 trebuie sa inveti neaparat cum se fac bani, daca vrei o viata mai buna! Acum, in premiera absoluta, ai acces GRATUIT la un curs exceptional care te invata in cel mai simplu si mai clar mod cum se fac bani. Dupa ce te hotarasti si tu cu seriozitate sa inveti tot ceea ce e mai folositor pentru tine, cere detalii despre curs la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5134 secunde