Energie, joburi, investiţii. INFO economic

236
Energie, joburi, investiţii. INFO economic - 1-1690451909.jpg

Articole de la același autor

l Stocurile de gaze naturale ale României aflate în depozitele de înmagazinare au depăşit, joi, 27 iulie, 2,4 miliarde metri cubi, iar până la 1 noiembrie, ţinta de 90% stabilită pentru iarna 2023-2024 va fi depăşită, a anunţat fostul ministru al Energiei, Virgil Popescu.

„Ţara noastră va avea în curând rezervele necesare de gaze naturale pentru a asigura siguranţa energetică a românilor şi a industriei”, a transmis Virgil Popescu.

l Oferta pentru locuri de muncă în industria ospitalităţii din România a crescut cu 15%, în această vară, comparativ cu perioada similară din 2022, relevă un studiu publicat, joi, 27 iulie, de o platformă de recrutare online.

În acest context, la ora actuală, pe Bestjobs sunt disponibile aproximativ 2.000 de posturi în Turism şi HoReCa, la nivel naţional. Cea mai mare parte a ofertei de joburi este concentrată în regiunile cu trafic turistic mai intens, cum ar fi staţiunile de la mare şi munte, dar şi în Bucureşti.

l Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, a avut o întrevedere cu ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, Kathleen Kavalec, unul dintre punctele-cheie puse în discuţie fiind atragerea de investiţii străine în România, informează Ministerul Finanţelor.

Un alt aspect abordat în cadrul întâlnirii a fost cooperarea în domeniul fiscal şi combaterea evaziunii fiscale. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.363 secunde