Evoluția producției de carne a României

164
Evoluția producției de carne a României - evolutiaproductieidecarne-1652203139.jpg

Articole de la același autor

În luna martie 2022, în fermele și gospodăriile din România au fost sacrificate: 44.000 de bovine, 356.000 de ovine și caprine, 302.000 de porcine și 25,067 milioane de păsări. Greutatea totală în carcasă a fost de: 7.127 de tone la bovine, 4.509 de tone la ovine și caprine, 27.849 de tone la porcine și 42.412 de tone la păsări, informează Institutul Național de Statistică. În comparație cu luna martie 2021, numărul sacrificărilor și greutatea în carcasă au crescut la bovine și la păsări, iar la porcine și la ovine și caprine au scăzut. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 12 Ianuarie 2022
Stire din Economie : Iată cum a evoluat producția de carne
Joi, 09 Decembrie 2021
Stire din Economie : Producția de carne este în declin
Joi, 09 Septembrie 2021
Stire din Economie : Producția de carne e în declin
Pagina a fost generata in 0.9249 secunde