Expo-conferință dedicată pieței imobiliare hoteliere românești

235

Articole de la același autor

Stațiunea Mamaia, găzduiește, pe 22 iunie 2016, "Hospitality Real Estate - Romanian Expo - Conference", eveniment dedicat exclusiv pieței imobiliare hoteliere românești, se arată într-un comunicat de presă al Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură-Constanța. Organizatorul este Peacock Hotels, prima firmă locală de profil, prezentă de aproape 15 ani în domeniul managementului hotelier, dar și în zona analizei de piață și de evaluare a tendințelor și comportamentului pieței din perspectiva profesională.


Evenimentul este organizat cu implicarea directă a CCINA, cu aportul Telekom România, la hotelul Zenith Top CountryLine, în centrul de conferințe Zenith și sustinut de proiectul "România Durabilă".


Expo-conferința este gândită ca un cadru coerent de dezbatere, la care sunt invitați să participe proprietari, dezvoltatori, finanțatori, proiectanți, consultanți, operatori, bancheri și autorități locale și centrale.


Mihai Daraban, președintele CCINA și al Camerei de Comerț și Industrie a României, a declarat:
"România are nevoie de comunități de afaceri bine articulate și coerente, în deciziile pe termen lung, pe care le iau. O bună coeziune a mediului de afaceri din domeniul hotelier nu poate determina decât efecte pozitive, pentru toată piața de profil. Inițierea unei dezbateri pe tema tranzacțiilor imobiliare, cu proprietăți hoteliere, vine la un moment extrem de important pentru definirea unei strategii viitoare și pentru o dezvoltare sustenabilă a industriei fără fum, turismul, activitate esențială pentru zona litoralului. Patronatele, profesioniștii din domeniu și inițiativele private pot pune în mișcare un proces de reconfigurare a modului de a exploata hotelurile și de a face turism."


La rândul său, Decebal Făgădau, primarul municipiului Constanța, este de părere că:
"Orașul Constanța are nebănuite valențe, care nu au fost relevate până acum, orașul și vecinătățile având încă multe de oferit. Sunt convins că prin implicarea activă a oamenilor de afaceri din domeniul hotelier vom găsi soluțiile optime de creștere a atractivității zonei noastre, prin punerea în valoare a noi concepte de amenajare și de facilități publice elaborate împreună. Fiind una din zonele turistice majore ale României, cu cea mai mare concentrare de hoteluri din țară, în afară de structura și funcționalitatea clădirilor noi, nivelul estetic urban al tuturor clădirilor, noi sau vechi, va fi una dintre preocupările noastre prioritare. Un eveniment dedicat exclusiv domeniului imobiliar hotelier din zona litorală este un demers lăudabil și extrem de util pentru atragerea de capital, autohton sau străin, pentru revitalizarea investițiilor și renașterea Rivierei românești."


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4499 secunde