Extremele pieței imobiliare constănțene

1364
3
Extremele pieței  imobiliare constănțene - extremelepieteiimobiliare-1389203268.jpg

Articole de la același autor

În acest moment, piața imobiliară din Constanța oferă variante destul de multe atât pentru potențialii cumpărători cu un buget redus, cât și pentru cei care au conturi cu multe zerouri în bancă. Diferența de preț este însă, în multe cazuri, extrem de mare! Pentru același gen de locuință (bineînțeles, cu un grad de confort total diferit, care nu poate fi nici pe departe comparat), se poate achita cu peste 80.000 euro în plus, dacă se optează pentru varianta luxoasă. Și nu vorbim doar despre apartamentele cu multe camere, caz în care se pot justifica aceste diferențe de preț, ci și despre apartamente cu o singură cameră.

O analiză realizată de imobiliare.ro arată că cea mai ieftină gar-sonieră din Constanța scoasă în acest moment la vânzare are o suprafață de 16 metri pătrați. Se află într-un bloc vechi din zona Palas, este confort trei și poate fi achiziționată cu 7.500 euro. De cealaltă parte, cea mai scumpă unitate locativă din această categorie este situată într-un bloc nou-construit din Faleză Nord, are o suprafață utilă de 50 de metri pătrați, vedere la mare și un preț cerut de 91.000 euro!

Diferență de peste 280.000 euro

Diferențe mai mari de preț întâlnim în cazul apartamentelor cu două camere. Pe acest segment, cel mai mic preț cerut în acest moment este de 18.000 de euro, pentru un apartament de 36 de metri pătrați, situat la mansarda unui bloc din zona Km 5.

Într-un bloc construit în anul 1997 din zona Faleză Nord, pentru un duplex de 165 de metri pătrați, complet mobilat și utilat, se cere o sumă de 300.000 de euro.

"Prinț și cerșetor"

Diferența de preț între cel mai ieftin și cel mai scump apartament cu două camere este una puțin spus consistentă, însă se poate și mai mult! Cel mai ieftin apartament cu trei camere din Constanța, scos la vânzare acum, este situat într-un bloc vechi din zona centrală, are o suprafață utilă de 54 de metri pătrați și poate fi achiziționat cu 25.000 de euro. Pe de altă parte, cea mai scumpă locuință din această categorie are o suprafață de 180 de metri pătrați, se află într-un bloc nou din zona Faleză Nord și este scoasă la vânzare pentru suma de 390.000 de euro.

Comentează știrea

noni
9 ianuarie 2014
cmparatii inutile

Asemanarea vine doar din numarul de camere si cam atat. Cand vine vorba de suprafata, finisaje si mai ales locatie devine si comparatia inutila. E ca si cum spun ca si-au luat doua persoane bolizi pe 4 roti la diferente de pret uriase, unul un Logan SH de 2000 euro si altul un Maybach de 300000 euro, cate 4 roti fiecare si cam atat. De cenu alcatuiti un top al celor mai tepare firme de intermedieri imobiliare, ca fac pariu ca o sa fie FULL de comemtarii pe subiect. Va solicit un asemenea reportaj si a rog sa-l abordati cu urmatoarele subpuncte: comision perceput/prestatie, oferta prezentata/oferta solicitata, mod de actiune privind derularea tranzactiei si transparenta. CA E PLIN DE NENOROCITI MAFIOTI PE ACEASTA PIATA SI MULTI S-AU INTEPAT CU EI, SI POATE AJUTAM PE ALTII SA NU PATEASCA LA FEL.

MIELUTU
9 ianuarie 2014
??????????

PRETUL ESTE UN MISTER.AM UN TEREN CU CASA(1890), total 350m2 unde se uneste i.g.DUCA CU BD.MAMAIA. 400Em2.deci cam de pomana vazand amplasarea.nu se inbulzeste nimeni. pret total aproximativ 150.000E. IN SCHIMB O GARSONIERA PE FALEZA NORD(dichisita) se vinde cu aproaape 100.000E. MISTERUL IMOBILIARULUI.EU NU PREA PRICEP.......

christian louboutin dos noeud
28 februarie 2014
christian louboutin dos noeud

christian louboutin sneakers wholesale china Stiri Economie : Extremele pieței imobiliare constănțene | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin dos noeud http://mogassamat.com/images/christian-louboutin-pump.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9988 secunde