Fii ambasadorul turismului românesc!

179
Fii ambasadorul turismului românesc! - fiiambasadorulturismuluiromanesc-1595163925.jpg

Articole de la același autor

Ministerul Economiei a dat startul campaniei "Fii ambasadorul turismului românesc!".

"Este o provocare digitală care își propune să susțină industria ospitalității, greu încercată în acest an, încurajând astfel românii să redescopere frumusețea țării noastre și să o promoveze în mediul online. Inițiativa este sprijinită de nume cu notorietate din România, prin mesaje video pozitive, de încurajare a turismului intern", se arată în comunicatul dat publicității.

"Susțin turismul românesc! Vara aceasta este despre România. Anul acesta este vorba despre România. Haideți să fim toți ambasadori ai turismului românesc! Fii și tu un ambasador la turismului românesc!", a fost îndemnul ministrului Economiei, Virgil Daniel Popescu, transmis în deschiderea campaniei.

Mesajele de susținere a turismului românesc vor fi publicate în format video pe canalele social media ale #MEEMA. În cea de-a doua zi a campaniei, astăzi, secretarul de stat Emil Răzvan Pîrjol va adresa, la rândul său, câteva cuvinte celor care doresc anul acesta să redescopere natura, autenticul și ospitalitatea locală, călătorind prin România. Ulterior, pe parcursul săptămânii, personalități din diverse domenii de activitate vor povesti care sunt locurile lor de suflet și ce destinație din țara noastră au ales pentru următoarea vacanță.

Provocarea este deschisă tuturor celor care doresc să susțină turismul românesc și, astfel, să fie ambasadori ai locurilor mult îndrăgite, pe care doresc să le redescopere. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4113 secunde