Finanțare de 466 milioane de euro pentru investiții în rețeaua de apă și canalizare din șase județe

104
Finanțare de 466 milioane de euro pentru investiții în rețeaua de apă și canalizare din șase județe - finantarede466milioanedeeuropent-1606935108.jpg

Articole de la același autor

Comisia Europeană a aprobat proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată al RAJA SA. Valoarea acestuia este de peste 466 milioane euro, fiind cel mai mare din sectorul de apă - apă uzată, finanțat în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare.

Prin implementarea acestui proiect va fi îmbunătățită infrastructura de apă și canalizare în 91 de localități din 6 județe: Constanța, Ialomița, Ilfov, Călărași, Dâmbovița și Brașov. Proiectul va contribui la îndeplinirea obligațiilor de conformare impuse de directivele europene privind sectorul de apă și apă uzată.

Concret, de investițiile în rețeaua cu apă vor beneficia 305.200 persoane, iar de cele în rețeaua de canalizare – 125.696 locuitori.

RAJA SA mai are în implementare un alt proiect de 47 milioane de euro, prin care sunt prevăzute investiții în infrastructura de apă - apă uzată din municipiul Onești.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5786 secunde