Finanţe, securitate cibernetică, dezvoltare. INFO economic

119
Finanţe, securitate cibernetică, dezvoltare. INFO economic - 1-1683110927.jpg

Articole de la același autor

l Ministerul Finanţelor a planificat, în luna mai 2023, împrumuturi de la băncile comerciale în valoare de 5,1 miliarde de lei, la care se poate adăuga suma de 690 milioane de lei prin sesiuni suplimentare de oferte necompetitive, aferente licitaţiilor de obligaţiuni.

Suma totală, de 5,79 de miliarde de lei, este cu 1,84 miliarde lei mai mică faţă de cea care a fost programată în aprilie, de 7,63 de miliarde lei, şi va fi destinată refinanţării datoriei publice şi finanţării deficitului bugetului de stat.

l Directoratul Naţional de Securitate Cibernetică organizează o serie de concursuri pentru ocuparea a 50 de posturi, pe o perioadă nedeterminată, în cadrul a patru Direcţii Generale. Potrivit unui comunicat de presă al instituţiei, transmis miercuri, 3 mai, pentru Direcţia Generală Parteneriate Instituţionale există 12 posturi disponibile, la Direcţia Generală Strategie - un număr de trei locuri vacante, la Direcţia Generală Operaţiuni Tehnice - 32 de posturi, iar la Direcţia Generală Internă - Serviciul Achiziţii, trei posturi.

l Aderarea României la Organizaţia pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică reprezintă un obiectiv major pentru România, iar Guvernul face toate demersurile necesare pentru a implementa reformele asumate prin foaia de parcurs, a declarat ministrul Economiei, Florin Spătaru. Acesta a primit vizita delegaţiei OCDE, condusă de Alvaro Pereira, economist şef şi director al departamentului Economie al organizaţiei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6528 secunde