GALERIE FOTO. Grevă spontană la ANAF Constanța

1205
4

Articole de la același autor

Circa două sute de angajați ai Administrației Finanțelor Publice a Municipiului Constanța participă, în acest moment, la o grevă spontană. 


GALERIE FOTO. Grevă spontană la ANAF Constanța - grevaspontanaanaf2-1494918398.jpg


Funcționari din cadrul tuturor structurilor din municipiul Constanța au întrerupt lucrul, pentru a doua zi la rând, și s-au adunat în curtea Trezoreriei, de pe strada Mircea cel Bătrân. 


GALERIE FOTO. Grevă spontană la ANAF Constanța - grevaspontanaanaf3-1494918407.jpg


Ei sunt nemulțumiți de proiectul legii salarizării unitare și solicită revizuirea grilelor de salarizare. 


GALERIE FOTO. Grevă spontană la ANAF Constanța - grevaspontanaanaf5-1494918427.jpg


Potrivit declarațiilor protestatarilor, astfel de acțiuni au loc și la celelalte structuri ale ANAF, din județ.










Comentează știrea

constantean
16 mai 2017
bataie de joc

Aceste albine ucigase isi bat joc de noi contribuabilii. De cateva zile mii de firme sunt amenintate cu o notificare absurda. Imbecilii au dat copy paste si ne invita pe toti la camera 203 etj 2. Va dati seama ce este pe d-l Dragan Cristian? Acest bondar trebuie sa bazaie o gramada de ore dand din umeri. In capul si sistemul acestor imbecili sunt numai neconcordante. Cretinii astia angajati prin acte de coruptie au o atitudine de dumnezei!!! Ma intreb, in ce tara civilizata un functionar al statului isi poate bate joc de contribuabil, umilindul la cozile ghiseului? Unde se cred acesti derbedei? Aceste putori nesimtite si incapabile sa administreze toate aberatiile emanate de un sistem ticalosit au iesit in strada pentru a doua zi. Sa ramaneti in strada pana o intarca dracu iapa!!! Nenorocitilor!!! Atata dusmanie si bataie de joc pe ce care plateste taxe nu am vazut. Sa va fie rusine, derbedeilor!

geo
16 mai 2017
glumeti

Pt ce vor marire de salariu ca sa continue in greseli in somatii de plata cand le duci dovezi ca ai platit - chitante, si se continu in prostie iar, cand faci actiune in instanta ca iti blocheaza contul aiurea si chiar si cu sentinta in mana te trezesti iar cu somatie, pt aceste aspecte vor marire de salariu?

Miruna
16 mai 2017
Bugetari la munca

Bugetarii sa mearga sa munceasca la patron ca sa stie ce inseamna salariul/executorii judecatoresti pot face falsuri, la fel notarii cu act-duplicat!

suparat
16 mai 2017
ANAF

Greselile de care pomeniti se fac in mod intentionat,pe chitante(se inverseaza din ""greseala" sumele,se scriu alte bazaconii in loc de ceeace este scris pe foaia de varsamant),pentru ca apoi contribuabilii neatenti ,care sunt pusi sa semneze aceste greseli, sa fie notificati si apoi plimbati luni de zile pe la diferite etaje si birouri.Totul ca sa scoti un bilet de programare din ''blestematele,, de aparate instalate la anaf (unele persoane scot cate doua bilete,altele scot biletul si apoi pleaca....probabil neamuri,prieteni,etc. ) si astfel sa se arate ca respectivul birou se omoara muncind...Cititi cu atentie chitantele ,inainte de a le semna !! Atentie,am toata stima pentru angajatii ANAF care se lupta cu evaziunea fiscala,suportand zilnic agtresiuni verbale,umilinte,etc. Mai sus este vorba de cele care se bat de muste prin birouri(neveste,fiice,fine,cuscre,membre de partid,odrasle de fosti nomenclaturisti...etc...)

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3659 secunde