Înainte de Paște

Garda Financiară Constanța îi vizitează pe "păcătoși"

276
1
Garda Financiară Constanța îi vizitează pe
Înainte de Paște și în perioada minivacanței de 1 Mai, multe dintre afaceri merg cu motoarele ambalate la maximum. Acesta este și momentul în care crește tentația de a fenta Codul fiscal. 

Agenții economici care intenționează să "păcătuiască", încălcând cele o mie una de porunci ale Fiscului, trebuie să știe că ochiul vigilent al Gărzii Financiare - Secția Constanța e ațintit asupra lor, zi și noapte, în această perioadă. 

Cei 40 de comisari ai instituției vor bântui târgurile, piețele și oboarele, din localitățile județului, restaurantele, barurile, terasele, discotecile și cluburile din Mamaia, Costinești și Vama Veche, a declarat, pentru cotidianul "Cuget Liber", comisarul șef de secție Ciprian Mihail Fronea.

Oamenii Fiscului vor verifica documentele de proveniență a mărfurilor, existența caselor de marcat fiscale la punctele de lucru, dacă sunt utilizate sau sunt ținute pe post de bibelou. Își vor băga nasul și prin terfeloage și vor lua la puricat documentele financiar-contabile primare.

Așa că, stimați agenți economici, aveți de ales între a respecta legea și a sta cu frica în sân să nu vă dibuie Garda Financiară!

De-a lungul timpului, foarte mulți au plătit cu vârf și îndesat pentru "păcatele fiscale" adunate pe răbojul comisarilor. S-au ales cu amenzi, cu mărfurile și banii confiscați, cu afacerile suspen-date cu lunile. Unii mai fără de noroc, s-au trezit că primesc rolul principal într-un dosar penal. În final, "mulți păcătoși" au ajuns la concluzia că e mai ieftin să respecți legea și mult prea scump să o încalci. Din nefericire pentru ei, dar și pentru societate, au plătit cam mult pentru un dram de înțelepciune! 

Comentează știrea

steven
28 aprilie 2013
spaga

E mai ieftin sa dai spaga anticipat decat sa-ti vina garda la firma/societate!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3851 secunde