Iată cine a câștigat excursia la Disneyland oferită de Carrefour

597
Carrefour România a premiat, ieri, și copiii con-stănțeni ta-lentați din cla-sele 0-VIII, participanți în cadrul Concursului de desene Paște 2014, ajuns deja la a XXV-a ediție. 
Așteptat an de an de către elevii și cadrele didactice din cele 16 orașe în care Carrefour este prezent cu cel puțin un hipermarket, la ediția de anul acesta s-au înscris 13.000 de copii constăn-țeni din 25 de școli.
În cadrul concursului, elevii au fost invitați să-și folosească imaginația desenând pe planșele distribuite în toate școlile participante la acțiune, conform temei "Primăvara prinde culoare la Carrefour!". Desenele micilor artiști vor putea fi admirate în cadrul hipermarketului Carrefour Constanța până pe data de 9 mai.
Ieri, 15 elevi constănțeni au intrat în posesia premiilor oferite de organizator și care au constat în 10 mențiuni speciale, răsplătite cu cupoane de cumpărături în magazin în valoare de 100 lei fiecare, un mp4player care i-a revenit Dianei Elena Chițu (Școala "Grigore Moisil" din Năvodari), o tabletă pentru Cristina Ionela Rotaru (Școala nr. 19). Podiumul a fost ocupat de Gheosep Semuran (Școala nr. 14), care a câștigat o bicicletă, Andreea Roșu (Școala nr. 8) - un laptop, iar marele câștigător, simpaticul Flavius Lupu, clasa I B, de la Școala "Grigore Moisil" din Năvodari, va pleca vara aceasta împreună cu sora lui mai mare, Cosmina, și părinții la Disneyland Resort Paris, numai datorită Carrefour.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.399 secunde