Mai aproape de constănțeni. Carrefour a deschis al șaselea supermarket, în zona Casa de Cultură

777
1
Mai aproape de constănțeni. Carrefour a deschis al șaselea supermarket, în zona Casa de Cultură - minimarket1decembrie-1362152017.jpg
Carrefour a deschis un al șaselea supermarket la Constanța, așadar numărul total de magazine în acest format a ajuns la 67. Noul supermarket, Market 1 Decembrie, situat pe strada 1 Decembrie nr. 10, urmează aceeași strategie de "prețuri mici, zilnic". 

Modelul comercial se axează pe o gamă de aproximativ șase mii de produse, iar oferta include peste o mie de articole marcă proprie Carrefour la același preț ca în hipermarket (iar la o calitate similară, costă cu minimum 20% mai puțin în raport cu mărcile naționale, după cum au subliniat reprezentanții Carrefour). 

La categoria servicii, și clienții noului Market 1 Decembrie dispun de un număr gratuit care poate fi apelat de toți cei care doresc să afle diferite informații legate de produsele, serviciile disponibile, precum și alte informații utile - telverde 0800-0800-02, disponibil 24 de ore din 24, în fiecare zi a săptămânii, dar și de multiple modalități de plată: tichete de masă, card Carrefour MasterCard s.a.

Reprezentanții Carrefour spun că Magazinul Market este o nouă formă de comerț care se caracterizează printr-o serie de atribute și care, cu ajutorul unora dintre ele, îl diferențiază de hipermarket: rapiditate la case, prospețime și calitate, produse marcă proprie, aproape de casă, profesionalismul echipelor, fructe și legume, produse bio și dietetice.

Cumpărăturile din supermarket sunt în principal axate pe produse de bază, alimentare, coșul fiind mai mic, rapiditatea trebuie să fie un atuu, spun aceștia. În plus, Carrefour s-a angajat să fie un maximum de trei clienți la o casă, prin deschiderea unei case suplimentare, dacă este cazul.

Referitor la produsele alimentare, acestea sunt atent verificate printr-un sistem de control sanitar-veterinar și calitativ, astfel încât clienții Carrefour să găsească zilnic produse de calitate și foarte proaspete. În acest sens, Market schimbă sau rambursează în șapte zile suma plătită pentru un produs dacă acesta nu satisface deplin așteptarea clientului, din punct de vedere calitativ. 

Market 1 Decembrie este deschis între orele 8.00 - 22.00, de luni până sâmbătă, iar duminică, între orele 8.00 - 20.00.

Suprafața magazinului este de 460 de metri pătrați. 

Comentează știrea

costel si leana
2 martie 2013
poarta 6

pe cand un market si in cartierul poarta 6? aici in poarta 6 este un asa zis market '' LA POLAR '' care face evaziune fiscala fara nici o jena...clientii nu primesc bonul fiscal la casele de marcat doar daca solicita ei acest lucru...casierele se fac ca ploua ,iar daca le intrebi de ce nu dau bonul fiscal iti zic ca asa le-a spus SEFUL... OARE SE SESIZEAZA CINEVA?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6724 secunde