Moș Crăciun a venit la Carrefour, pentru copiii talentați la desen

2299
2

Articole de la același autor

Ediția de iarnă a concursului de desene Carrefour - Crăciun 2012 - și-a desemnat ieri câștigătorii, așadar pentru 15 elevi din școlile constănțene Moș Crăciun a venit mai devreme! De această dată, elevii talentați din clasele 0 - VIII au fost invitați să-și folosească imaginația desenând pe planșele distribuite în toate cele 15 orașe participante la acțiune, conform temei "Moș Crăciun poposește la Carrefour". Pe lângă cei 18.000 de elevi din Constanța care au avut posibilitatea să participe la concurs, din 32 de școli, au putut face pe micii pictori și elevii din București, Brașov, Ploiești, Iași, Cluj, Brăila, Suceava, Pitești, Focșani, Oradea, Sibiu, Buzău, Drobeta și Botoșani, adică fiecare oraș în care există un hiper-market Carrefour. Desenele lor pot fi admirate în cadrul expozițiilor din cele 24 de hipermarketuri Carre-four, până la sfârșitul anului.


Revenind la micii artiști din județul Constanța, zece dintre ei au câștigat câte un cupon Carrefour de 100 de lei. Este vorba despre Daniela Schimbeschi, elevă a Școlii Tudor Arghezi din Năvodari, Ana Maria Oica și Ruxandra Ionescu, eleve ale Școlii Nr. 43 Ferdinand Constanța, Diana Chitu - Școala Grigore Moisil Năvodari, Ionuț Nicola și Songhiul Amet - Școala Nr. 1 Castelu, Alexandru Manu - Școala Nr. 29 Mihai Viteazu, Alexandru Ștefan Raicu - Școala Nr. 12 B.P. Hașdeu, Bianca Ar-năutu - Școala George Enescu Năvodari, Cosmin Zaharia - Școala Nr. 8 Constanța.

De asemenea, un Mp4 Player a fost oferit Dariei Georgiana Grasu, elevă la Școala Gimnazială Nr. 37, un Dvd Player a ajuns la Tiberiu Leahu - Școala Nr. 8, o bicicletă la Esra Sali - Școala Constantin Angelescu Constanța, iar Andreea Mâniosu, de la Școala George Enescu din Năvodari este, de ieri, fericita posesoare a unui laptop.

Marele premiu, la care cu siguranță au visat toți copiii, a fost o excursie la Disneyland Paris, oferită de Carrefour România, Procter & Gamble și Philips. 15 elevi talentați se vor distra un week-end, împreună cu familiile lor, alături de personajele din desenele animate preferate și se vor bucura, în plus, de diferite jocuri și spectacole special organizate pentru ei. Din Constanța, excursia la Disneyland Paris a fost câștigată de Bianca Andreea Amarandei, elevă în clasa a VI-a la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Delfinul.

"Ne bucurăm că și la această ediție copiii au desenat foarte fru-mos și ne-au împodobit magazinele cu lucrările lor, pe care le vom expune până la sfârșitul anului. Este o acțiune educativă foarte dragă nouă și pentru a-i recompensa, Moș Crăciun le va aduce de la Carrefour excursii la Disneyland și mii de alte premii. Le mulțumim copiilor pentru participare și le urăm Crăciun fericit, alături de cei dragi lor", a declarat Andreea Mihai, director Marketing Carrefour România.


Comentează știrea

Anonim
17 decembrie 2012
plansele

eo sunt o participanta care ma declar nemultumita rezultatului final al acestui concurs! nu-mi gasesc plansa! daca sunt in focsani plansa trebuie sa apara in carrefour-ul din focsani! de acum stiu ca nu o sa mai particip niciodata la acest concurs..... imi pare rau..

stefan
21 noiembrie 2014
carrefour

bunatiua ma numesc stefan, as vrea sa castig pentru ca mama mea este tare bolnava si vreau sai ofer banii deoarece sa se duca la spital si sa se insanataseasca. Va multumesc!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5206 secunde