Încă 19 noi proiecte de creșe moderne, eficiente energetic au primit finanțare

101
Încă 19 noi proiecte de creșe moderne, eficiente energetic au primit finanțare - inca19noiproiectedecresemoderne-1667577435.jpg

Articole de la același autor

Ministerul Dezvoltării a aprobat finanțarea a încă 19 creșe moderne și eficiente din punct de vedere energetic, incluse în Programul național de construire de creșe, a anunțat ministrul Cseke Attila.

Acestea se alătură celor 60 de creșe aprobate din bugetul național și celor 124 cu finanțare europeană, prin Planul Național de Redresare și Reziliență, ceea ce reprezintă un total de 203 creșe finanțate până în prezent.
 

„Prin construcția acestor 19 creșe, creăm 1.170 de noi locuri pentru copiii din aceste localități. Ministerul Dezvoltării construiește creșe moderne și prietenoase cu mediul înconjurător, în care energia necesară va proveni parțial din surse regenerabile”, a precizat ministrul dezvoltării.

În 2021, Ministerul Dezvoltării a demarat un amplu program pentru construirea de creșe, prin care vor crește semnificativ locurile din creșele de stat. Creșele vor fi construite după un proiect tip, elaborat de minister, care vine în ajutorul autorităților publice locale și care va diminua timpul necesar construcției.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7599 secunde