Incidente și accidente pe mare

371
Incidente și accidente pe mare - incidente-1456243081.jpg

Articole de la același autor

Marina columbiană a confiscat 379 de kilograme de cocaină aflate într-un pachet atașat pe corpul navei capesize "Lene Selmer", sub apă. Vasul era acostat în Puerto Bolivar, Columbia. Plecase din China spre Europa. Pe 23 februarie, nava a fost lăsată să părăsească Puerto Bolivar, semn că autoritățile au ajuns la concluzia că drogurile au fost atașate pe corpul navei fără știrea echipajului. Nu este prima oară când traficanții de droguri recurg la astfel de metode.

v v v

Nava portcontainer "Olf" a fost reținută de Agenția Maritimă din Malaiezia, pe 23 februarie, pentru că a lovit și a fugit de la locul accidentului petrecut în seara de 18 februarie 2016, în strâmtoarea Singapore. Tancurile petroliere "Tina 7" și "Straits 3" erau ancorate la 2,7 mile maritime în larg, când a trecut nava "Olf" pe lângă ele și le-a lovit, provocându-le pagube. "Agresorul" nu s-a oprit, nu a contactat navele avariate și a plecat mai departe. La bordul lui "Olf" se află un echipaj de 16 marinari din India și Sri Lanka.

v v v

Nava de pescuit "Saputi", cu 30 de oameni la bord, a fost prinsă de ghețuri în seara de 22 februarie, în strâmtoarea Davis, în timp ce pescuia. Vasul a raportat pătrunderea apei și a cerut asistență. Nava canadiană "CG", care se îndrepta spre Nuuk, Groenlanda, i-a pus la dispoziție pompe suplimentare pentru a scoate apa. O navă a Gărzii de Coastă daneze a ajuns la "Saputi" și a escortat-o până la Nuuk.

v v v

Nava portcontainer "Helgafell" a pierdut, pe data de 20 februarie 2016, mai multe containere, care au căzut peste bord, în apele Atlanticului de Nord. Nava se deplasa de la Reykjavik și Vestmannaeyjar, Islanda, spre Immingham, Marea Britanie. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 23 Februarie 2016
Stire din Economie : Pirați, droguri și catastrofe pe mare
Vineri, 19 Februarie 2016
Stire din Economie : Accidente navale
Miercuri, 17 Februarie 2016
Stire din Economie : Tragedii  și arestări pe mare
Pagina a fost generata in 0.5434 secunde