Incidente și accidente pe mări și oceane

384
Incidente și accidente pe mări și oceane - incidentepemari-1486749112.jpg

Articole de la același autor

• Nava de croazieră "Norwegian Star" a rămas fără propulsie pe data de 9 februarie 2017, noaptea târziu, la scurt timp după plecarea din Melbourne. Vasul avea peste 2.000 de pasageri la bord și a intrat în derivă, la circa 60 mile marine, sud-est de Port Phillip Bay. "Norwegian Star" a fost remorcată până la Melbourne, pentru reparații. 


• O ambarcațiune suspectă a încercat să se apropie de nava suezmax "Spirit Rio", pe data de 4 februarie 2017, în timp ce se afla la aproximativ 170 mile marine sud-vest de Akassa, Brass. Căpitanul a informat nava de escortă, care a tras focuri de avertisment. Ambarcațiunea a renunțat la urmărire și a părăsit zona. 


• Tancul de bitum "Ioli" a început să ia pe apă în sala mașinilor, pe data de 7 februarie 2017. Nava abandonată este acostată la Drammen, la sud-vest de Oslo, Norvegia, din octombrie anul trecut. Echipajul filipinez a părăsit-o după un conflict cu proprietarul, din cauza salariilor neplătite. Autoritățile locale nu reușesc să afle cine este adevăratul proprietar al navei. 


• O butelie de gaz de 45 kg a explodat în timpul lucrărilor tehnice la bordul navei de croazieră "Emerald Pricess", în după-amiaza de 8 februarie 2017. Vasul se afla în portul Chalmers, din Noua Zeelandă. Butelia a zburat prin aer și a ucis un marinar, după care a aterizat în dană. Nava a fost reținută pentru anchetă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 04 Februarie 2017
Stire din Economie : Incidente și accidente pe mări și oceane
Pagina a fost generata in 0.5078 secunde