Inspectorii Ministerului Transporturilor au ajuns abia după 14 zile în portul Constanța

365
Inspectorii Ministerului Transporturilor au ajuns abia după 14 zile în portul Constanța - port-1335216656.jpg

Articole de la același autor

Echipa corpului de control al ministrului Transporturilor Ale-xandru Nazare a ajuns în portul Constanța abia pe data 23 aprilie 2012, deși ordinul pentru această misiune a fost semnat încă de pe 9 aprilie. De ce i-au trebuit 14 zile să străbată distanța până la malul mării?

Greviștii le-au permis celor doi inspectori să intre în sediul Companiei Naționale Adminis-trația Porturilor Maritime Constanța, însoțiți de Ambroziu Duma - directorul Direcției de Exploatare, Siguranță și Secu-ritate Portuară.

Rămâne de văzut dacă inspectorii își vor putea îndeplini misiunea, având în vedere faptul că personalul care ar trebui să le furnizeze informații, documente, rapoarte se află în grevă, iar singurul conducător prezent în sediul companiei este Am-broziu Duma.

Cei doi trimiși de la minister au mai efectuat în perioada 3 - 6 aprilie un control la CNAPMC. Conținutul raportului de control nu a fost făcut public. Din modul în care ministrul a reacționat, menținând actuala echipă la conducerea administrației portuare, se poate ghici care au fost concluziile lui. Va aduce ceva nou cel de al doilea raport? 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5907 secunde