Investiție importantă pentru extinderea rețelei rutiere a portului Constanța

171
Investiție importantă pentru extinderea rețelei rutiere a portului Constanța - investitiedepeste179demilioanede-1650385991.jpg

Articole de la același autor

Ministerul Transporturilor a pus în dezbatere publică proiectul de hotărâre de guvern pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai investiției ce vizează extinderea la patru benzi a drumului dintre poarta 7 și joncțiunea dintre podul rutier de la km 0+540 al Canalului Dunăre – Marea Neagră cu drumul care realizează legătura între poarta 9 și poarta 8 spre zona de Nord a portului Constanța. Extinderea drumului se va realiza în general spre port, fiind necesară și mutarea parțială a împrejmuirii portului, pe o lungime de circa 800 de metri, fapt ce impune și mutarea unor rețele de utilități existente. De asemenea, vor fi afectate terenurile pe care sunt amplasate două cazărmi. Teritoriul afectat prin realizarea investiției va fi reîntregit prin preluarea suprafețelor respective de la Administrația Portuară.
 

Valoarea totală a investiției este de 179,263 milioane de lei (inclusiv TVA), din care 130,204 milioane de lei reprezintă lucrările de construcții montaj. Durata de execuție a investiție este de 45 de luni. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3591 secunde