Japonezii vor să investească în portul Constanța

219
Japonezii vor să investească în portul Constanța - japoneziiportcta-1377273243.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanți ai Autorității Portului Nagoya și ai Camerei de Comerț și Industrie a orașului Nagoya au vizitat vineri, 23 august 2013, portul Constanța. Delegația japoneză, condusă de Jiro Takahashi, președintele Camerei de Comerț și Industrie din Nagoya, a fost întâmpinată, la sediul Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime Constanța, de George Gabriel Vișan - director comercial și Alexandru George Iorov - director infrastructură.

Alături de conducerea Camerei de Comerț și a Autorității Portului Nagoya, din delegație au făcut parte oameni de afaceri de la corporații japoneze importante: Fujitrans, Mitsubishi, Toyota Tsusho, Nippon Express, Millenium Shipping, Meiko Trans, Isewan Terminal Service, Mitsui and Co, etc.

Conducerea CN APMC a prezentat facilitățile portuare, investițiile în derulare, cele de perspectivă și oportunitățile pe care le oferă Portul Constanța.

Interesul japonezilor este de a pune bazele unor noi relații de colaborare cu portul Constanța și de a identifica posibilități de investiții în infrastructură și logistică. Delegația a făcut o vizită de documentare în port la bordul navei "Anghel Saligny". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2237 secunde