Liviu Pop: O nouă rectificare bugetară va fi făcută în această lună. Vor fi alocați bani pentru reîntregirea salariilor bugetarilor începând cu 1 decembrie

156
Liviu Pop: O nouă rectificare bugetară va fi făcută în această lună. Vor fi alocați bani pentru reîntregirea salariilor bugetarilor începând cu 1 decembrie - liviupop2silviumatei31422700-1349801746.jpg

Articole recomandate

Guvernul va face o rectificare bugetară în această lună, a declarat, astăzi, ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop, el precizând că prioritare sunt ministerele Muncii, Educației și Sănătății, iar la rectificare vor fi prevăzuți și banii pentru reîntregirea salariilor bugetarilor, relatează Mediafax.ro. 

De asemenea, acesta a precizat că rectificarea bugetară ar urma să fie aprobată de Guvern în ședința din 24 octombrie sau cel târziu în 31 octombrie.

Liviu Pop a mai spus că, tot la rectificare vor fi alocați bani pentru reîntregirea salariilor bugetarilor începând cu 1 decembrie, ceea c ear însemna o creștere de 7,4 la sută pentru salariile reduse cu 25% și 2,3% pentru salariile reduse cu 15%. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 05 Octombrie 2012
Stire din Social : INS/ Au scăzut salariile românilor
Pagina a fost generata in 0.3779 secunde