Lucrări de modernizare a reţelelor electrice de iluminat exterior, în portul Constanţa

120
Lucrări de modernizare a reţelelor electrice de iluminat exterior, în portul Constanţa - 11-1717072615.jpg

Articole de la același autor

Continuă acţiunea de modernizare a reţelelor electrice de iluminat exterior în portul Constanţa, nu mai puţin de 83 de noi stâlpi fiind montaţi pe platforme operaţionale şi perimetral.

Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime (CN APM) Constanţa SA a finalizat modernizarea reţelelor electrice de iluminat exterior pe platforme operaţionale şi a reţelei de iluminat perimetral, latura vest şi latura est, în incinta 1A.

Valoarea contractelor este de 2.199.000 lei, respectiv 553.420,55 lei, sume din fondurile proprii ale CN Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa.

„Modernizarea reţelelor electrice de iluminat exterior s-a realizat pe platformele operaţionale de la danele 23 - 27, din zona Betonaj, platforma Spital şi cea situată în apropierea Staţiei Port 2 de la Poarta 6.

Investiţiile au fost necesare pentru siguranţa în exploatarea mărfurilor pe timp de noapte de către operatorii portuari, pilonii şi proiectoarele fiind foarte învechite şi prezentând pericol.

În cazul platformelor operaţionale, sistemele vechi au fost înlocuite cu 28 stâlpi de iluminat metalici, cilindrici, înalţi de 12 metri, cu patru proiectoare în trei dintre zone şi 28 cu o înălţime de nouă metri în zona Poarta 6”, se arată într-un comunicat de presă transmis, joi, 30 mai, de reprezentanţii CN APM.

Modernizarea reţelei de iluminat perimetral, latura vest şi latura est, în incinta 1A a constat în montarea unui nou sistem de iluminat compus din stâlpi metalici, corpuri de iluminat cu tehnologie LED.

S-au demontat cei 34 de stâlpi de iluminat existenţi, inclusiv corpuri de iluminat şi console şi s-au instalat 27 de stâlpi metalici octogonali. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3852 secunde