Managerii cred că economia va bate pasul pe loc, dar prețurile vor crește cu moderație

151
Managerii cred că economia va bate pasul pe loc, dar prețurile vor crește cu moderație - managerii2810-1572305164.jpg

Articole de la același autor

Estimările managerilor din economia românească privind evoluția sectoarelor în care activează sunt optimiste pentru următoarele două luni. Potrivit anchetei de conjunctură realizată de Institutul Național de Statistică, în industria prelucrătoare se prevede o relativă stabilitate a volumului producției și a numărului salariaților. În schimb, prețurile produselor industriale vor avea o creștere moderată. 


Managerii din activitatea de construcții apreciază că volumul producției se va reduce. În schimb, numărul salariaților va cunoaște o scădere moderată, iar prețurile lucrărilor vor crește, dar cu moderație.


În comerțul cu amănuntul, viitorul apropiat este privit cu optimism. Managerii au estimat că, în lunile noiembrie și decembrie, volumul de activitate și vânzările cu amănuntul vor avea o tendință de relativă stabilitate, în timp ce volumul comenzilor adresate producătorilor și angrosiștilor va crește cu moderație. Numărul salariaților și prețurile de vânzare cu amănuntul vor continua să crească cu moderație.


La rândul lor, managerii din sectorul serviciilor se așteaptă la o creștere moderată a cererii de servicii, în timp ce numărul salariaților va fi relativ stabil. Prețurile de vânzare a serviciilor vor crește moderat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6132 secunde