Managerii din economie cred că volumul de activitate, numărul salariaților și prețurile vor crește

192
Managerii din economie cred că volumul de activitate, numărul salariaților și prețurile vor crește - managerii-1564436725.jpg

Articole de la același autor

Estimările managerilor din economia românească privind evoluția sectoarelor în care activează sunt optimiste pentru următoarele două luni. Potrivit anchetei de conjunctură realizată de Institutul Național de Statistică, în industria prelucrătoare se prevede o relativă stabilitate a volumului producției și numărului salariaților. În schimb, prețurile produselor industriale vor înregistra o creștere moderată.


Managerii din activitatea de construcții apreciază că volumul producției și prețurile lucrărilor vor crește, în timp ce numărul salariaților va crește cu moderație.


În comerțul cu amănuntul, viitorul apropiat este privit cu multă încredere. Managerii au estimat că, în lunile august și septembrie va avea loc o creștere a volumului de activitate și a vânzărilor cu amănuntul, în timp ce volumul comenzilor adresate producătorilor și angrosiștilor va crește cu moderație. Numărul salariaților și prețurile de vânzare cu amănuntul vor continua să crească, dar cu moderație.


La rândul lor, managerii din sectorul serviciilor se așteaptă la o creștere moderată a cererii de servicii și a numărului salariaților. În schimb, prețurile de vânzare a serviciilor vor înregistra o relativă stabilitate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3899 secunde