Metoda transbordării cerealelor din barje în nave a fost reluată în portul Constanța

196
Metoda transbordării cerealelor din barje în nave a fost reluată în portul Constanța - metodatransbordariicerealelordin-1657206468.jpg

Articole de la același autor

Operatorul portuar Transport Trade Services (TTS) a reluat procedeul pe care l-a folosit până prin anul 2008, de transbordare a cerealelor din barje în navele maritime. În continuare, operațiunea va fi executată în terminalul de geamanduri TTS din rada interioară a portului Constanța.

Revenirea la această metodă va asigura o creștere importantă a fluxurilor de marfă ucrainene care vin cu convoaiele de barje din porturile fluviale Reni și Ismail, pe canalul Dunăre-Marea Neagră până în portul Constanța. Prin această metodă se elimină din lanțul logistic operațiunile de acostare în dane și de descărcare a cerealelor în spațiile de depozitare din portul Constanța pentru a fi, apoi, reîncărcate pe nave. Metoda contribuie la descongestionarea danelor de operare și la creșterea vitezei de derulare a fluxurilor de marfă prin portul Constanța. Sâmbătă, a ancorat în rada interioară, în terminalul de geamanduri TTS, nava „Lausanne”, cu o capacitate de 31.000 tone, transbordul pentru primul convoi de grâu fiind deja realizat. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8414 secunde