Migrația forței de muncă se va accentua în următorii cinci ani

186
1
Migrația forței  de muncă  se va accentua în următorii cinci ani - migratiaforteidemunca-1500914471.jpg

Articole de la același autor

Potrivit unui sondaj realizat la cererea Băncii Mondiale, aproximativ 3,6 milioane de români cu rezidența în țară intenționează să migreze în următorii cinci ani. Dintre aceștia, 2,5 milioane se gândesc să plece într-un alt oraș din România, iar circa 1,1 milioane, să plece în străinătate.

Marea majoritate a celor care intenționează să migreze sunt tineri, iar 75% nu au copii. În general, aceste persoane au un nivel de studii mai ridicat, venituri mai mari, iar cei mai mulți sunt angajați în sectorul privat.

71,4% dintre viitorii migranți doresc să se stabilească în zone urbane: 14,46%, în București; 15,32%, în Cluj-Napoca; 11,88%, în Timișoara. 

Comentează știrea

Pavel
25 iulie 2017
Normal.....

Asta este rezultatul tuturor guvernelor de dupa luvitura de stat din 1989,dar si dovada ca a fost lovitura de stat,nicidecum o revolutie,adica preluarea puterii de fortele progresiste,cu adevarat deschise la democratie reala. Abrutizarea si dezagregarea populatiei,distrugerea voita a economiei,sunt semen ale unei tari bananiere,nu europene,a unei tari cu conducere impotriva intereselor oamenilor.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3129 secunde