Mihai Șagău a rezistat doar trei luni la cârma Autorității Navale Române

1906
6
Mihai Șagău a rezistat doar trei luni la cârma Autorității Navale Române - mihailsagausefulanr1-1360781026.jpg
Comandantul de cursă lungă Mihai Șagău a rezistat la conducerea Autorității Navale Române doar trei luni și jumătate. Ieri dimineața a fost demis din funcția de director general. "Am primit, la ora 10,12 decizia de demitere. Nu poartă semnătura ministrului, ci a unui secretar de stat, și nu este motivată. Nu știu de la ce mi se trage, dar bănuiesc că de la faptul că m-am opus în problema pavilionului internațional" - a declarat Șagău. În locul lui a fost numit un om din sistem, Răzvan Trandafir, care până acum a deținut funcția de director tehnic al ANR. Trandafir este ginerele fostului director general al ANR, Valentin Șerbănescu.

Comentează știrea

anr
14 februarie 2013
anr

Ba, pardon ! A stat 4 luni si jumatate. Si a continuat si amplificat haosul inceput de Matei si continuat de Preda Valentin prin Olteanu Eugen si Rodica Avram. Asa profesionisti, mai rar !

ruinele unui imperiu
14 februarie 2013
GRESEALA FATALA A LUI ESTE DISTRUGEREA ANR-ULUI

Greseala fatala a lui ESTE CA L-A LASAT PE fostul cadru MAI Eugen Olteanu, absolvent al fostei scoli U.M. 0828 București. ex- scoala ministerului securitatii statului nr. 7 Bucuresti SA DISTRUGA ANR ul si a-l imparta in 10 bucati si a facut astfel ce Matei a refuzat sa faca.Killerul neocomunist ,"asa zis" sindicalist al Ligii juristilor din Romania iar modul in care a inteles sa "lucreze" pentru a apara drepturile juristilor, colegilor de birou din prin a "lucra" si a inlatura din functii toti cei 4 juristi ai biroului juridic al ANR si zeci de oameni calificati din tara in ceva mai mult de 30 zile este cel putin indoielnic. cred ca incepe sa fie clar cine si cum distruge ANR..e timpul ca Olteanu acest asa zis jurist( scoala ministerului securitatii statului nr. 7 ) care se teme de procese si rodica o contabila pusa la personal care a semnat demiteri ilegale sa dispara .

opiniile oamenilor
14 februarie 2013
NUMAI NISTE TAMPITI (13 feb 2013) au putut destructura o institutie care mergea bine si care avea multi profesionisti, printre care si MEZEI. Toti neavenitii si nepregatitii profesional, vezi Rodica Avram, Eugen Olteanu....au fost numiti pe functii numai

pectator (13 feb 2013) Ce aveți ma cu Preda, uitativa in grădina voastra Matei ,Sagau, Olteanu si Calintaru sunt vinovații principali! ruinele ANRULUI (13 feb 2013) pacat ca distrugerea ANR ului nu te onoreaza baiete!decaderea anrului ...BRE NU V-AM SPUS CA EL A SPULBERAT ANR UL IN BUCATI?catre nemultumitul Vali Preda: ma baiatule..nu ti-a fost bine cat ai mancat o paine in ANR?asa multumesti? distrugandu-l? ANR-ist (15 oct 2012) Se duce naiba ANR lasat pe mainile lui rodica avram si eugen olteanu, oameni care toata viata au distrus si nu au facut nimic bun. Pacat de institutia care a fost si de munca oamenilor care au contribuit la dezvoltarea ei. Amiralul Canaris (13 feb 2013) A lucra in momentul de fata in cadrul Autoritatii Navale Romane cu actuala conducere, este ca si cum ai folosi prezervativul in timpul unei partide de sex. Iti da o senzatie de incredere si securitate personala in timp ce esti f_t_t(a). Sile (13 feb 2013) niste manglitori. ii stie tot portul. anristul (13 feb 2013) cum este posibil oameni cu experienta Laurentiu Zanfir, Alexe ,Grigore ,Mezei,Branza sa fie dati afara rusine NUMAI NISTE TAMPITI (13 feb 2013) au putut destructura o institutie care mergea bine si care avea multi profesionisti, printre care si MEZEI. Toti neavenitii si nepregatitii profesional, vezi Rodica Avram, Eugen Olteanu....au fost numiti pe functii numai pentru a face jocurile murdare. Pacat ca multi care ocupa acum functii de conducere habar nu au pe ce lume traiesc si nu stiu nimic. Dar nu conteaza pentru cei de sus decat interesul lor personal.

ANARHIST
15 februarie 2013
ANR

Institutia e in halul asta dupa ce a fost condusa de comunisti 23 ani, care sunt aia profesionisti din ANR? Daca gasesti cativa esti fericit, cum e posibil ca oameni care au lucrat o viata la stat sa aiba averi de zeci de milioane de euro? Numai securisti Mezei, Olteanu, Preda, Matei au distrus tot, probabil Sagau a incomodat ca a refuzat semnarea contractului ilicit de privatizare si a readus brevetele la Constanta, incercand sa stopeze spaga luata de Mezei, Preda, Branza etc # oameni capabili a avut ANR-UL ANDREI, CHINTOAN si SAGAU in rest numai lepadaturi, Olteanu, Avram si Calintaru au distrus tot RUSINE, o tara corupta asta sunte.!

ANR,CONDUSA DE SECURISTI COMUNISTI
21 februarie 2013
SECURISTI COMUNISTI

ANR,INSTITUTIE CONDUSA DE COMUNISTI SECURISTI,SPAGARI MAFIOTI.DNA SA VERIFICE TOATE CONTRACTELE ILICITE SI SPAGILE CARE -SAU LUAT LA EXAMENE SI DUSE CATRE BRANZA SI MULTI ALTII.DNA SA VINA LA ANR SI SA VERIFICE MODUL CUM S-AU DAT LA O PATRTE OAMENII SI SALARIILE DE SUTE DE MILIOANE DE LEI ,NEJUSTIFICATE.

Alt Constantzean
26 februarie 2013
ANR.

Pai la asa flota,asa management! Mai e ceva normal in Romania? Oricum la Constantza sunt "pionii",piesele grele se afla in alta parte. Si cine sunt primii sacrificati? Nu e greu de aflat!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7455 secunde