O nouă concentrare economică, în atenția autorității de concurență

173
O nouă concentrare economică, în atenția autorității de concurență - onoua-1655735301.jpg

Articole de la același autor

Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care Komax Holding AG, Elveția, intenționează să preia Schleuniger AG, Elveția.

Komax Holding AG este compania-mamă a grupului Komax, activ în domenii precum oferirea de soluții pentru procesarea cablurilor și sisteme particularizate pentru diferite niveluri de automatizare. Soluțiile Komax de procesare a cablurilor, utilizate de companii din domenii precum cel auto, industrial, aerospațial și de telecomunicații, sunt produse în Elveția, Belgia, Brazilia, Bulgaria, China, Franța, Germania, Ungaria, Japonia, Maroc, Mexic, România, Singapore, Tunisia, Turcia și SUA. De asemenea, prin intermediul filialelor și agenților săi independenți, oferă asistență pentru vânzări și servicii în mai mult de 60 de țări.

În România, grupul Komax produce și vinde soluții de procesare a cablurilor în cea mai mare parte către furnizori sau producători din industria auto, prin intermediul companiilor Thonauer Automatic SRL și TSK TestSystems SRL.

Schleuniger AG face parte din grupul Metall Zug, care desfășoară activități de procesare a cablurilor.

Autoritatea de concurență va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilității sale cu un mediu concurențial normal. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1694 secunde