O nouă concentrare economică pe piața produselor farmaceutice

101
O nouă concentrare economică pe piața produselor farmaceutice - onouaconcentrareeconomicapepiata-1649181220.jpg
Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Sensiblu SRL intenționează să preia cinci farmacii aparținând Eva Medical Farm SRL.

Sensiblu SRL este o companie activă pe piața comerțului cu amănuntul de produse farmaceutice și parafarmaceutice. Ea face parte din Grupul Penta Investments, specializat în investiții pe termen lung în diferite sectoare de activitate, printre care: domeniul medical, serviciile bancare, investițiile imobiliare, industria divertismentului (pariuri sportive, eSports, jocuri), producția și distribuția produselor alimentare congelate, mass-media, distribuția de cărți, jucării și produse cosmetice etc.

În ceea ce privește domeniul produselor farmaceutice și parafarmaceutice din România, pe segmentul de retail farmaceutic, Grupul Penta Investments operează lanțurile de farmacii Dr. Max și Sensiblu, în timp ce pe piața comerțului cu ridicata de produse farmaceutice și parafarmaceutice este prezent, în principal, prin Mediplus Exim SRL.

Cele cinci farmacii achiziționate activează la nivelul comerțului cu amănuntul de produse farmaceutice și parafarmaceutice și sunt localizate în municipiul Pitești, județul Argeș.

Autoritatea de concurență a constatat că nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea cu un mediu concurențial normal.Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3852 secunde