O nouă ediție a programului "Made in Romania", dedicat antreprenorilor români

149
O nouă ediție a programului

Articole de la același autor

Pe data de 29 martie 2022, Bursa de Valori București a dat startul celei de-a V-a ediții a programului „Made in Romania”, dedicat companiilor antreprenoriale românești.

Totodată a fost publicat volumul „Made in Romania: 15 companii pentru creșterea economiei românești și poveștile lor de succes”, în care sunt prezentate companiile finaliste ale ediției a IV-a „Made in Romania” din 2021.

Perioada de nominalizare a companiilor în cadrul ediției din acest an a programului „Made in Romania” a început pe 29 martie și este deschisă până pe data de 31 mai. Nominalizările pot fi realizate pe platforma www.investingromania.com.

Pe parcursul celei de-a V-a ediții a programului vor fi selectate companiile antreprenoriale românești care transformă în bine economia și viețile oamenilor alături de care și pentru care lucrează.

Antreprenorii români, partenerii și susținătorii, precum și angajații companiilor românești, pot nominaliza compania preferată pentru a fi inclusă în programul „Made in Romania”.

Proiectul a fost lansat în 2017, pentru a identifica și promova companiile de top din România. În precedentele patru ediții, aproape 1.000 de companii au intrat în contact cu piața de capital prin intermediul programului. De la debutul acestuia, un număr de 16 companii au venit la bursă cu acțiuni sau obligațiuni. Rundele de finanțare derulate de acestea însumează peste 212 milioane euro.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3287 secunde